BAGGRUND

Mit navn er Birgitte Drud. Jeg har en livslang kærlighed til tøj. Især coveralls. I de sidste 30 år har jeg syet et par stykker og købt en hel del coveralls, buksedragter, kedeldragter. Kald dem hvad du vil. Jeg bruger mine dragter om vinteren, om sommeren og på kølige morgener. Jeg bruger dem til hygge derhjemme, til hverdag og til fester. Nogle er nye, og andre er vintage. Nogle af dem er temmelig dyre, og nogle var et røverkøb. Jeg elsker dem alle. Drud's Coveralls blev en realitet i efteråret 2016. Drud's Coveralls Winter kom først. Jeg er glad. Drud's Coveralls Fall / Spring trådte ind i verden i foråret 2017. Jeg er stadig glad.

Druds Coveralls Winter er perfekt, når du cykler dig igennem vinteren. Når du sidder udenfor i kulden ved caféen og nyder en kop kaffe eller en drink. Når du er på vej til vinterbadning. Når du går tur med din hund i parken eller ved det oprørte hav. Eller når du bare har brug for at holde din røv varm i kulden.

Druds Coveralls Fall / Spring er den tynde udgave af Drud´s Coverall, og dragten er perfekt som dit lette overtøj, en cool festlig heldragt eller endda til havearbejdet. Ideel som et overtøj fra det tidlige forår til det sene efterår.

Fall / Spring og Winter ´s yderstof er fremstillet af 55% bomuld og 45% polyester. Forstoffet er polyester. I Winter udgaven består mellemforet af et isolerende materiale. Begge modeller kan vaskes ved 40 grader og tørres ved medium varme i tørretumbler.

Design: Birgitte Drud.
Modeller: Birgitte Drud og Bobcat
Logo Design: Ulla Korgaard, Designeriet
Foto: Ditte Valente, Fryd Frydendahl, Erik Cheng, Rune Pedersen og Cecile Baudier.

buksedragt